Зв’яжіться з нами: 099 299 77 31 / 096 300 57 75
#

Які корисні властивості має екстракт личинок воскової молі?

    Цей дивовижний та унікальний екстракт практично немає аналогів за силою впливу та користю для людського організму! Хімічний склад екстракту складний і різноманітний!

    Екстракт містить високомолекулярні білки, пептиди, ферменти, нуклеотиди, нуклеозиди, ксантин та гіпоксантин, серотоніноподібні речовини, значну кількість мікроелементів, вітамінів; 20 вільних амінокислот, ліпідів та вищих жирних кислот (включаючи незамінні). Наявність такої кількості активних речовин викликає широкий спектр дії речовини. Має потужну відновлюючу дію, активізує імунну систему людини, надає комплексний біостимулюючий та омолоджуючий вплив на організм!

    Використання для спортсменів:

    Елементи речовини впливають на витривалість, допомагають прискорити ріст м’язової маси, її використання активізує вироблення гемоглобіну та швидкість всмоктування кальцію! Медикаменти, створені на його основі, незамінні при реабілітації спортсменів після отримання травми чи хірургічного втручання!

    За результатами дослідження, цей дивовижний екстракт - відмінна альтернатива здоровим анаболічним препаратам, які мають негативний вплив на нервову систему! 

    Личинки молі використовують як для для нарощування м’язів, так і для того, щоб вивести організм із стану, в який він потрапляє під впливом стероїдів.

-->