Зв’яжіться з нами: 099 299 77 31 / 096 300 57 75
#

Яка користь прополісу?

 Прополіс завжди вважався одним з найбільш сильний загоювальних засобів народної медицини. Його споконвіку використовували для загоєння ран і виразок. В сучасності його продовжують використовувати, так як прополіс має масу корисних властивостей.    

    Прополіс може вилікувати різні шкірні захворювання, опіки, порізи, виразки або рани, які давно не гояться. Також він використовується в лікуванні хвороб 12-палої кишки, виразки шлунка, жіночих недуг, запальних процесів, які вражають органи сечостатевої системи, а також геморою, застуди, риніту, грипу, невритів і радикулітів.

    Прополіс можна застосовувати і для дітей. Якщо дитина застуджена, то застосування прополісу дозволить полегшити стан вже незабаром.

    Також його можна застосовувати для лікування панкреатиту, гастриту, виразки шлунка, захворювань печінки. У тому числі прополіс корисний для поліпшення стану шкірних покривів у хворих екземою та іншими хворобами шкіри. Також засіб благотворно позначається на нервовій системі, призводить психіку в порядок. Якщо приймати прополіс, то люди стають спокійнішими, менш тривожними.

    Той же ефект виробляється і при безсонні, нервовому напруженні, ослабленому імунітеті. Тому прополіс можна назвати унікальним засобом для вирішення багатьох проблем зі здоров'ям.